skladom
8595584657099

74,26 €
61,88 €

Poslať známemu   Vytlačiť

Detektory a senzory

1.jpg

CEL-TEC CO2 Meter 27 je nástenný merač kvality vzduchu, určený na vnútorné použitie. Okrem teploty a vlhkosti predovšetkým spoľahlivo detekuje vysokú hladinu oxidu uhličitého v interiéri za účelom udržania ľudského zdravia a pohodlia. CEL-TEC CO2 Meter 27 je vybavený veľkorysým, farebným LED displejom s nastaviteľnou úrovňou jasu, ktorý prehľadne zobrazí všetky dôležité údaje. Namerané hodnoty je možné tiež zobraziť a vyhodnotiť v grafoch pomocou aplikácie Tuya v smartfóne. Táto aplikácia umožní vytváranie automatizácií s ďalšími prvkami chytrej domácnosti ako je napríklad zariadenie na otváranie okien alebo čistička vzduchu. Pri zvýšení hladiny CO2 nad únosnú hranicu zaznie jemný akustický signál so zodpovedajúcou ikonkou (červené emoji). Jednou z výhod je možnosť napájania z akumulátora. Je možné ho postaviť aj na miesto bez možnosti pripojenia do siete. Súčasťou balenia je 2000 mAh batérie vrátane USB nabíjacieho kábla s dĺžkou 3 m. Zariadenie je bezúdržbové a jeho obsluha je užívateľsky prívetivá (k dispozícii sú iba 4 jednoduché tlačidlá).

oprava_2.png

Akonáhle nastane čas na výmenu vzduchu, upozorní merač CO2, jemným akustickým signálom (pípnutím). Je vhodný do učební, ale aj do kancelárií a domácností. Práve v takých priestoroch sa vzduch veľmi rýchlo vydýcha. Detektor je možné postaviť kdekoľvek. Ale na presné vyhodnotenie sa neodporúčajú miesta v blízkosti okien a rohov miestnosti, kde je znížená cirkulácia vzduchu. Detektor je vybavený veľkorysým displejom, vďaka ktorému sú namerané hodnoty dobre viditeľné. Zvýšenú hladinu CO2 môžete ľahko odčítať aj pomocou farebných emojí na LED displeji od zelenej až po červenú. Okrem merania hladiny CO2 prehľadne zobrazí aj vlhkosť a teplotu v miestnosti. Či už doma, na pracovisku alebo v učebniach, tento detektor pomôže zaistiť zdravé prostredie.

oprava-3.jpg

Klíčové vlastnosti:

  • Snadno čitelný LED displej s nastavitelným jasem
  • Spolehlivě detekuje i ve větších místnostech
  • Kromě CO2 i ukazatel teploty a vlhkosti
  • Názorný barevný emoji ukazatel
  • Akustický signál na vysokou hodnotu CO2 s nastavitelnou hranicí
  • Jednoduché ovládání pomocí 4 tlačítek
  • Zabudovaná baterie s kapacitou 2000mAh
  • Rychlá odezva, vzorky po 1.5 s, rozsah 400-5000 ppm, přesnost v rozmezí 400-1000 ppm +-50 ppm, nad 1000 ppm +-5%

Balení obsahuje:

  • CO2 Detektor
  • Uživatelský manuál
  • Nabíjecí USB kabel (bez adaptéru)

4.jpg

V posledních letech je špatná kvalita vzduchu v místnostech velkým tématem. Jedná se tzv. syndrom nezdravých budov. Tento pojem označuje zdravotní problémy způsobené nedostatečnou kvalitu vzduchu v interiérech, kancelářských nebo školních budov. V drtivé většině se jedná o neprodyšné, zateplené domy s nízkými stropy a plastovými okny. Pokud je koncentrace oxidu uhličitého vysoká, zdravému člověku zřejmě nezpůsobí víc než únavu, nepozornost a pálení očí. Pokud ale takový vzduch vdechuje dlouhodobě, mohou se dostavit bolesti hlavy, nevolnost i závratě. Tomuto problému lze předcházet pravidelnou výměnou vzduchu v interiéru a instalací detektoru CO2.

Parametry

Napájecí napětí: 5V DC 1A
Kapacita baterie: 2000 mAh
Bezdrátová frekvence: 2.4 GHz
Měřitelná teplota: -10 °C ~ 50 °C
Pracovní vlhkost: 20 % ~ 85 %
Skladovací teplota: -10 °C ~ 60 °C
Skladovací vlhkost: 0% ~ 90%
Rozměry: 270 mm x 90 mm x 35 mm
Atmosférický tlak: 86 Kpa – 106 Kpa
Detekce CO2: Infračervená (NDIR)
Jednotka CO2: PPM (Částí na milion)
Vzorkovací frekvence: 1.5 s

 

Napájecí napětí: 5V DC 1A
Kapacita baterie: 2000 mAh
Bezdrátová frekvence: 2.4 GHz
Měřitelná teplota: -10 °C ~ 50 °C
Pracovní vlhkost: 20 % ~ 85 %
Skladovací teplota: -10 °C ~ 60 °C
Skladovací vlhkost: 0% ~ 90%
Rozměry: 270 mm x 90 mm x 35 mm
Atmosférický tlak: 86 Kpa – 106 Kpa
Detekce CO2: Infračervená (NDIR)
Jednotka CO2: PPM (Částí na milion)
Vzorkovací frekvence: 1.5 s

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

Prečo nakúpiť na OXE.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 2 000 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.