skladom
8595584659727

28,72 €
23,93 €

Poslať známemu   Vytlačiť

Skrytý zdroj napájení přes pojistkovou skříň pro autokameru CEL-TEC K4 Dual GPS / K5 Triple / M12 Exclusive apod. Zařízení slouží pro aktivní parkovací režim (automatické spuštění záznamu při otřesu) i v momentě, kdy je vypnutý motor automobilu. Vstupní napětí 8.5 - 28V, výstupní napětí 5V, výstupní proud až 2.5A. Nastavitelná ochrana proti vybití autobaterie ve třech stupních.

Pojistky jsou typu MINI, pokud váš vůz disponuje jiným typem pojistek (STANDARD, MICRO), je nutné dokoupit daný pojistkový rozbočovač/adaptér na pojistky (nelze zakoupit u nás).

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

Prečo nakúpiť na OXE.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 2 000 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.