skladom
8595584634823

42,77 €
35,64 €

Poslať známemu   Vytlačiť

LED baterky, čelovky


VYSOKÝ VÝKON 375 LUMENOV

Srdcom baterky FLZA-375 Apollo je špičková 5W LED CREE XPG2 R5, ktorá poskytuje výkon až 375 lumenov, čo postačí na dosvit až 230 metrov! Nie vždy je potrebné využívať všetkých 375 lumenov, preto je možné prepnúť na nižší režim výkonu 130 lumenov. Ten samozrejme tiež výrazne zníži spotrebu energie a zvýši tak dobu svietenia.


NABÍJANIE PRIAMO V TELE BATERKY

V tele svietidla sa nachádza vymeniteľná nabíjacia Li-ion batéria typu 18650 s kapacitou 2600 mAh. Batéria sa nabíja cez bežný microUSB konektor (rovnaký ako u väčšiny mobilných telefónov), ktorý sa nachádza priamo na tele svietidla pod krycím prstencom. Nabíjať možno pomocou PC, powerbanky, autoadaptéru alebo klasicky zo siete 220V, záleží na momentálnych možnostiach. Plne nabitá batéria poskytne dostatok energie až pre 4.5 hodiny svietenia na vysoký a až 15 hodín na nízky režim. Stav batérie navyše signalizuje farebná LED na palcovom spínači.


FUNKCIA POWERBANKA

Okrem microUSB konektora je svietidlo vybavené aj klasickým USB konektorom, ktorý slúži na použitie svietidla ako POWERBANKY. Pomocou CEL-TEC FLZA-375 Apollo je možné v núdzi nabiť napr. mobilný telefón. Aj v tomto režime o stave nabitia informuje LED na palcovom spínači. Máte tak vždy prehľad, či zostane ešte dostatok energie na svietenie.


REGULÁCIA ŠÍRKY LÚČA

Vďaka otočnej hlave svietidla možno regulovať šírku svetelného kužeľa - tzv. fokusovanie. Ak je potrebné svietiť čo najďalej, uplatnenie nájde zúženie kužeľa, ak naopak chcete osvietiť čo najväčšiu plochu, vhodný je široký kužeľ. Fokusovanie prebieha po závitoch, čím je zabránené samovoľnému posunu hlavy. Dômyselná šošovka pred hlavnou LED zaisťuje rovnomerný rozptyl svetla. Nehrozia tak neosvetlené miesta na krajoch svetelného kužeľa, ako u niektorých iných svietidiel.


PRAKTICKÉ PREVEDENIE

Celé telo svietidla CEL-TEC FLZA-375 Apollo je vyrobené z kvalitného a odolného hliníka. Pod všetkými skrutkovacími dielmi sú navyše tesniace gumičky. To robí z Apolla ideálne svietidlo pre outdorové použitie. Jeho praktickosť podčiarkuje magnet na palcovom spínači a klip pre zavesenie napr. za opasok.


Tabuľka vyspelosti čipov. Porovnanie FLZA 50 (2010) a FLZA 375 Apollo (2017):

tabulka CREE čipů

Svietidlo CEL-TEC 375 Apollo využíva moderný čip R5 americkej firmy CREE zo Severnej Karolíny, ktorá je hlavným svetovým výrobcom určujúcim trend v LED technológii.

OBSAH BALENIA

  • • 1x Svietidlo CEL-TEC FLZA-375 Apollo
  • • 1x Li-ion nabíjací článok 18650
  • • 1x Batériové lože
  • • 1x USB kábel
  • • 1x Užívateľský manuál CZ>
  • • 1x Darčeková krabica

obsah baleni flza 375 apollo

FLZA 375 Apollo = Flash Ligt Zoom Accumulator / 375 lm / Apolón - grécky boh slnka a svetla.

 

LED: CREE XPG2 R5
Výkon: 375 lm na vysoký režim, 130 lm na nízky
Doba svietenia: 4.5 h na vysoký režim, 15 h na nízky
Dosvit: 200 – 230 metrov
Hmotnosť: 241 g s akumulátorom
Akumulátor: 1x LI-ION 18650, 3.7 V 2600 mAh
Nabíjanie: DC 5 V / 1 A
Doba nabíjania: 6 – 8 hodín
Výstup (powerbanka):: 5V / 1A

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

Prečo nakúpiť na OXE.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 2 000 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.