skladom
dodanie do 2-3 dní
8594200191146

401,92 €
334,93 €

Poslať známemu   Vytlačiť

FOTOPASCE
Fotopasce s GSM
Výhodné akčné sety fotopascí
Fotopasce OXE

!!! 32GB SD karta, 12ks batérií a doprava ZADARMO !!!

NÁKUPOM VÝHODNÉHO CENOVÉHO BALÍČKA UŠETRÍTE 15 EUR!

Podľa nezávislého testu portálu Arecenze.cz bola fotopasca OXE Panther 4G ocenená ako najlepšia fotopasca na trhu.

Cenovo výhodný balíček tvorí fotopasca OXE Panther 4G, externý olovený akumulátor a napájací kábel. Prevádzka fotopasce je zaistená prostredníctvom externého akumulátora, ktorý sa prepojí s fotopascou napájacím káblom. Nákupom balíčka ušetríte Vaše finančné prostriedky viac, než keby ste fotopascu a externý akumulátor kupovali samostatne. A to sa už oplatí!

Model 2022 - skladom - ihneď k expedícii! Značka OXE sa vracia na slovenský a český trh fotopascí. Ako prvú novinku roku 2020 predstavila mini fotopascu OXE Gepard, ktorá vzbudila medzi zákazníkmi samé kladné ohlasy, a to hlavne vďaka už spomenutým malým rozmerom, vysokému výkonu a nízkej obstarávacej cene! Druhou novinkou, určenou výhradne pre český a slovenský trh, je fotopasca OXE Panther 4G, ktorá sa radí do najvyššieho možného segmentu fotopascí. Tento model sa pýši funkciou odosielania urobených snímok do mobilného telefónu alebo počítača, prevádzkou cez solárny panel OXE SOLAR CHARGER či podporou mobilnej aplikácie pre Android a iOS zariadenia. Nesmieme zabudnúť na neuveriteľne rýchlu spúšť iba 0,4 sec, maximálne foto rozliíšenie 16 MP a maximálne video rozlíšenie Full HD. A teraz sa poďme na tohoto krásavca pozrieť podrobnejšie.

Dizajn

Fotopasca OXE Panther 4G je v maskovanom prevedení, ktoré bolo zvolené tak, aby fotopasca čo najlepšie zapadla do slovenských lesov a záhrad. Fotopasca je v robustnom prevedení, odolná voči vandalom. Neprehliadnuteľné sú dve antény, ktoré umožňujú fotopasci odosielať urobené snímky na Vaše zariadenie cez najrýchlejšie dostupnú sieť 4G.

Aplikácia

Na jednoduché nastavenie fotopasce a jej ďalšiu správu, bola vytvorená mobilná aplikácia pre zariadenia s operačným systémom Androind a iOS. Aplikáciu je možné stiahnuť jednoducho pomocou QR kódov, ktoré výrobca múdro umiestnil na krabicu fotopasce. Okrem nastavenia zariadenia fotopasce, umožňuje aplikácia aj funkciu získať snímku, ktorá okamžite urobí fotografiu a odošle ju do zvoleného zariadenia. A Vy máte prehľad, prakticky v reálnom čase, čo sa pred fotopascou deje.

Solárny panel

Solárny panel OXE SOLAR CHARGER bol vyvinutý priamo pre fotopascu OXE Panther 4G a je s ňou plne kompatibilný. Solárny panel je vybavený zabudovanou Li-Ion batériou s kapacitou 3 000 mAh. Vďaka solárnemu panelu niekoľkonásobne predĺžite dobu použitia fotopasce.

Batérie a nabíjanie

Prevádzku fotopasce zaisťuje 12 ks AA batérií. Na prevádzku v letnom období stačí používať klasické alkalické batérie. Pri používaní fotopasce v zimnom období, keď teploty klesajú pod bod mrazu, sa odporúča používať lítiové batérie. Ďalšou možnosťou je použiť externý akumulátor 12V/7Ah v kombinácii s napájacím káblom, prípadne je možné dokúpiť solárny panel OXE SOLAR CHARGER, ktorý Vám zaistí dlhodobú, spoľahlivú a v neposledom rade aj výhodnú prevádzku fotopasce. Pokiaľ už dopredu viete, že budete chcieť používať fotopascu spoločne so solárnym panelom, odporúčame dokúpiť cenovo výhodný balíček: Fotopascu OXE Panther 4G + solárny panel.

LED prísvit

Neviditeľný nočný prísvit obstaráva 57 ks LED diód s dosvitom až 20 metrov a Vy nemusíte mať strach o kvalitu snímkov, urobených v noci. Vďaka neviditeľnému prísvitu je fotopasca vhodná nielen ako fotopasca na zver, ale tiež ako fotopasca na ochranu majetku.

Jednoduché ovládanie

Výrobca OXE pri výrobe svojich produktov dbá na to, aby boli čo najviac užívateľsky prívetivé a ani fotopasca OXE Panther 4G nie je výnimkou. Nastavenie a správa fotopasce je ľahké, vďaka veľkému 2 palcovému displeju, umiestnenému vo vnútri fotopasce, kompletnému českému a intuitívne usporiadanému menu. Fotopascu môžete nastaviť aj z pohodlia Vášho domova cez počítač, prostredníctvom nastavovacieho nástroja, ktorý je na stiahnutie TU. Ďalšiou možnosťou ako nastaviť a ovládať fotopascu, je mobilná aplikácia, ktorá funguje na všetkých zariadeniach s OS Android alebo iOS a tiež SMS správa fotopasce.

České menu

Fotopasca OXE Panther 4G je kompletne v českom jazyku. Fotopascu tak nastavíte i bez znalosti anglického jazyka, jednoducho a rýchlo!

Hlavné funkcie

Režimy snímania

Zariadenie disponujeme troma režimami, v ktorých múžete zaznamenávať pohyb pred fotopascou:

  • Foto - fotopasca zaznamenáva fotografie
  • Video - fotopasca zaznamenáva videozáznam
  • Foto + video - fotopasca najprv zaznamená fotografie a následne nahráva videozáznam

Foto rozlíšenie

Fotopasca OXE Panther 4G zvládá robiť fotografie veľmi vysokej kvality. Užívateľ si môže zvoliť tri typy rozlíšenia:

  • 16 MP (4608 x 3456)
  • 12 MP (4032 x 3024)
  •   5 MP (2560 x 1920)

Urobené fotografie sú vo formáte JPEG.

Sériové snímanie

Funkce sériové snímání nabízí možnost pořídit několik snímku v řadě za sebou, tím Vám před fotopastí neunikne žádný pohyb! Lze nastavit tyto série:

  • 1 fotka
  • Série 2 fotografií za sebou
  • Série 3 fotografií za sebou
  • Série 4 fotografií za sebou
  • Série 5 fotografií za sebou

Video rozlíšenie

Okrem fotografií vie fotopasca urobiť aj video záznam v maximálnom rozlíšení Full HD. I tu sú na výber tri možnosti rozlíšenia:

  • Full HD (1920 x 1080)
  • HD (1280 x 720)
  • WVGA (848 x 480)

Videozáznam je vo výstupnom formáte MOV.

Dĺžka videa

Délku videa lze nastavit v rozsahu 5 - 59 sec.

Doba odozvy

Fotopasca OXE Panther 4G disponuje neskutočne rýchlou dobou odozvy - iba 0,4 sec. Vďaka tomu Vám prakticky neunikne žiadny pohyb pred fotopascou.

Časozberný režim

Fotopasca OXE Panther 4G disponuje aj radom ďalších funkcií, napríklad nastavenie citlivosti PIR snímača, automatické nastavenie SIM, denné reporty, PIN na zabezpečenie a mnohé ďalšie. Ak by Vám tu napísané informácie nestačili, odporúčame Vám stiahnuť si a pozrieť český návod, ktorý nájdete po kliknutí na Český návod - OXE Panther 4G.

Obsah balenia

1x fotopaca OXE Panther 4G
1x USB kábel
1x montážny popruh
2x anténa
1x český návod
1x externý olovený akumulátor 12V/7 Ah
1x napájací kábel

 

Produkt OXE Panther 4G je uložený v originálnej krabici OXE, ktorá má cez otváracie veko červenú nálepku s označením OXE ORIGINAL. Tým si vždy budete istí, že máte v rukách originálny produkt výrobcu OXE.

Obrazový senzor

5Mpx color CMOS

Objektiv

F=3.0; FOV=100°; Auto IR-cut remove

Funkční režimy

Foto / video / foto + video

LCD

2“ LCD barevný

GSM brána

ANO

SMS ovládání

ANO

Foto rozlišení

16MP, 12MP, 5MP

Foto formát

JPEG

Video rozlišení

Full HD (1920x1080) HD (1280x720), WVGA (848x480)

Video formát

MOV

Záznam foto + video

ANO

Časosběrný záznam

ANO

Rychlost odezvy

0,4 s

Dosah PIR (člověk) 25°

20 m

Záběr PIR

100°

IR dosvit

20 m

Paměť

SD karta (až 32 GB)

Vodotěsnost

IP67

Rozhraní

USB, SD, DC

Jazyk

CZE, ENG, FRA, ITA, DEU, POL, RUS, HUN

Závit pro stativ

ANO

OS

Windows XP / Vista / 7/8, Mac 10.2

Napájení

12xAA

Externí napájení

12 V / 7 Ah

Rozsah prevádzkovej teploty -25°C až +60°C

Rozměry

148x117x78 mm

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

Prečo nakúpiť na OXE.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 2 000 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.