skladom

16,99 €
14,16 €

Poslať známemu   Vytlačiť

Príslušenstvo pre fotopasce

Bezúdržbový olovený akumulátor 6V 7Ah. Potrebujete dlhšiu výdrž vašej fotopasce alebo nemáte toľko času k fotopasci chodiť, nebaví vás každú chvíľu meniť batérie? Máme pre vás výborné riešenie. Pomocou oloveného akumulátoru podstatne predĺžite výdrž vašej fotopasce a ušetríte si veľa času chodením k fotopasci a neustálym menením batérií, čo samozrejme v konečnom dôsledku znamená aj ekonomický efekt. Aby ste mohli akumulátor zapojiť do fotopasce je ešte potrebné zakúpiť napájací kábel so svorkami do fotopasce. Táto investícia sa vám určite vyplatí a nebudete ju ľutovať. Prevádzka vás vyjde omnoho lacnejšie než neustále vymieňanie drahých batérií. Kapacita batérie niekoľkonásobne prevyšuje drahé líthiové batérie. Bezúdržbový olovený akumulátor je vhodný ako náhradná batéria pre fotopasce, rôzne záložné zdroje UPS, RBC kity, detské vozidlá a pod. Bezúdržbový, ventilom riadený olovený akumulátor v prevedení AGM umožňuje použitie v ľubovoľnej polohe. Optimálna životnosť v záložných systémoch je 5 rokov. 

Pre dobíjanie akumulátora je potrebná nabíjačka, ktorú môžete taktiež zakúpiť v našom eshope. Nabíjačka je hybridná, vhodná pre obyčajné “auto batérie” ale aj pre gélové batérie / akumulátory.

Viac informácií o tomto produkte nájdete v "technických údajoch"

Bezúdržbový: ano
Napětí: 6 V
Kapacita: 7 Ah
Rozmer: 151 × 34 × 94 mm
Hmotnosť: cca 1 kg
EZS (elektronické zabezpečovacie systémy): ano
EPS (elektronické požiarne systémy): ano
UPS (záložné zdroje): ano
Zahradné traktory: nie
Nabíjacie lampy: nie
Detské elektro autíčka - napr. Peg-Pérego: ano
Núdzové osvetlenie: nie
Záložné batérie pre výťahy - osvetlenie, hovor: nie
Rybári - echoloty, sonary, napájanie motoru lodí: nie
ÚSTREDNE JABLOTRON JA82K: nie
ÚSTREDNE JABLOTRON JA100K: nie
ÚSTREDNE JABLOTRON JA83: nie
Chemické zloženie: Pb
ÚSTREDNE JABLOTRON JA106K: nie
PARADOX: nie
ÚSTREDNE JABLOTRON JA106K(R): nie
Optimálna životnosť: 5 rokov
Terminál: faston 4,7 mm
Predajný obal / balenie: 1 ks 

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

Prečo nakúpiť na OXE.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 2 000 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.