nie je skladom
8595584647519

1 878,26 €
1 565,22 €

Tento produkt momentálne nie je možné objednať. Ak o neho máte záujem, kontaktujte nás e-mailom na oxe@oxe.sk

Poslať známemu   Vytlačiť

Inšpekčné kamery

Nová verzia obľúbenej série EXPERT s kamerou v HD rozlíšení!

Inšpekčná kamera PipeCam 30 Expert HD s 30m káblom, zobrazovacou jednotkou, meračom vzdialenosti a klávesnicou je zariadenie určené pre inšpekciu kanalizácií, odpadov, drenáží, studní, komínov atď. Zobrazovacia jednotka 7" je umiestnená v hornom veku. 30m kábel je obalený skleným vláknom (pružný, pevný). Kábel i kamera sú vodotesné. Záznam je farebný v HD rozlíšení 720 x 1280 pixelov.

Kvalitný LCD displej

Jednou z predností, ktorou vyniká séria Expert oproti ostatným, je kvalitný a krásne čistý obraz na LCD displeji, ktorý je súčasťou veka kufra. Farebný 7" displej s rozlíšením 800 x 480 zobrazuje ako živý náhľad obrazu z kamery, tak samozrejme slúži na nastavenie, ktoré je mimochodom jednoduché aj vďaka kompletne českému menu. Okrem tlačidiel pod displejom je tiež možné nastavenie ovládať a prechádzať pomocou priloženého diaľkového ovládača. Na displeji nechýbajú prevádzkové informácie o stave batérie, vybranom rozlíšení, prebiehajúcom zázname apod. Z krytu displeja možno jednoducho urobiť slnečnú clonu pre perfektnú viditeľnosť za každých podmienok!

Bohaté možnosti záznamu

Často pochopiteľne nestačí obraz iba sledovať, ale je dôležité si kritické alebo poškodené miesto zaznamenať a uložiť na neskoršie použitie akým môže byť napr. analýza alebo informácie pre zákazníka. U kamier PipeCam Expert je možné ako úložisko použiť USB flash disk prípadne SD kartu až do veľkosti 256 GB. Záznamové možnosti navyše rozširuje mikrofón na meter dlhom kábli s klipom pre pripnutie, záznamy je tak možné opatriť tiež hlasovým komentárom. To iste príde vhod pri väčšom množstve zákaziek, kedy si tak nebude nutné pamätať množstvo informácií ku každej inšpekcii. Okrem hlasového komentára je vďaka klávesnici možné do záznamov vložiť aj textový popis.

Odolné prevedenie

PipeCam Expert je zariadenie určené do každodenných ťažkých pracovných podmienok kominárov, inštalatérov a iných povolaní a prípadov, kde je potrebná inšpekcia ťažko prístupných priestorov. Z toho dôvodu je celý komplet uschovaný v odolnom army kufri z tvrdeného plastu, ktorý ho perfektne ochráni pri prevoze a výrazne uľahčuje prenášanie. Vnútro kufra je vyrobené na mieru pre jednotlivé diely zariadenia, nehrozí tak žiadne voľné "lietanie" po kufri. Kamera s káblom je prevedená v krytí IP68, ktoré garantuje úplnú ochranu pred prachom, a čo je dôležitejšie, aj vodou. 30m kábel je obalený skleným vláknom, vďaka čomu je pružný a pevný.

Detailný obraz s regulovateľným prisvietením

O perfektný záznam obrazu sa stará kamera s kvalitnou zafírovou šošovkou s rozlíšením 720 x 1280. Telo kamery je vyrobené z hliníkovej zliatiny, hlavica je vybavená 12 bielymi LED, ktorých intenzitu svitu možno jednoducho a plynule regulovať. Skvelú viditeľnosť v akomkoľvek priestore ďalej podporuje široký uhol záberu. V balení sú k dispozícii dva vystreďováky (40 a 80 mm) a ďalšie 4 veľkosti až do priemeru 190 mm je možné dokúpiť.

Digitálny merač vzdialenosti

Že je séria Expert skutočne profesionálne zariadenie dokazuje aj digitálny merač vzdialenosti. Nie je tak už potrebné sledovať metrové značky na kábli, ako tomu bolo u starších modelov. Odvinutá vzdialenosť sa zobrazuje priamo na displeji, a potom tiež v obrazu záznamu.

Upozornenie: Meranie vzdialenosti má iba orientačný charakter a môže mať miernu odchýlku.

Dlhá výdrž na batériu

Súčasťou kufra je aj vysokokapacitná nabíjacia li-ion batéria, ktorá poskytne kamere dostatok energie až na 7 hodín prevádzky. Druhou možnosťou napájania je klasické pripojenie do elektrickej siete.

 

Veľkosť kamery: ø 23 x 144 mm

Prísvit: 12x biela LED

Rozlíšenie: 720 x 1280

Video formát: AVI

Materiál šošovky: zafírové sklo

Materiál tela kamery: hliníková zliatina

Krytie: IP68

Úložisko: USB disk / SD karta až 256 GB

Rozmery cievky kábla: ø 320 x 105 mm

Dĺžka kábla: 30 m

Priemer kábla: ø 5 mm

Monitor: 7" farebný LCD

Rozlíšenie LCD: 800 x 480

Jazyk menu: Čeština

Slnečná clona: áno

Mikrofón: áno

Klávesnica: áno

Prevádzková teplota: -10 ° C až 50 ° C

Meranie vzdialenosti: digitálne na LCD

Batéria: 4400 mAh

Výdrž batérie: až 7 hodín prevádzky

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

Prečo nakúpiť na OXE.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 2 000 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.