skladom
8595584639934

354,78 €
295,65 €

Poslať známemu   Vytlačiť

POLICAJNÉ KAMERY

cel-tec-pk80l-sifrovani.jpg

Šifrovaná vnútorná pamäť 64GB

Vnútri kamery je zabudovaná 64 GB pamäť, na ktorú sú záznamy ukladané a šifrované. Priamo v kamere nemožno nasnímané súbory mazať, iba prezerať. Mazanie súborov je možné až po pripojení k PC a zadaní hesla. V PC manažéri pre kamery je ďalej napr. možné synchronizovať čas kamery, meniť označenie kamery, strážnika, nastavovať heslá atď.

   

 

Až 12 hodín záznamu na jedno nabitie

Kamera PK80L je v balení vybavená dvojicou vysoko kvalitných nabíjacích batérií s kapacitou 1950 mAh, ktorá poskytne dostatok energie až na 6 hodín video záznamu, celkom teda až 12 hodín! Po návrate zo služby je navyše veľmi jednoduché dať kameru nabiť, jednoducho sa vloží do dokovacej stanice, ktorá je v obsahu balenia a možno do nej mimo kamery vložiť tiež samotnú batériu. O stave nabitia informuje indikačné LED. Už žiadne hľadanie správneho kábla alebo otočenie konektora!

 

cel-tec-pk80l-baterie.jpg

cel-tec-pk80l-prisvit.jpg

Automatický nočný prísvit

Policajná kamera si samozrejme musí vedieť poradiť aj za zlých svetelných podmienok. Preto je CEL-TEC PK80L vybavená dvojicou neviditeľných IR LED s účinným dosvitom pre rozpoznanie tváre až na 10 metrov, ktoré sa dokonca vďaka svetelnému senzoru dokážu zapínať/vypínať automaticky podľa okolitých podmienok. V prípade potreby je možné prísvit ovládať tiež ručne. Mimo neviditeľný prísvit disponuje kamera tiež klasickou čírou LED, ktorú možno využiť napr. ako núdzovú náhradu svietidla. Pre rýchle overenie správneho nasmerovania kamery je navyše k dispozícii vstavaný laser.

 

Za každého počasia pripravená do akcie

Policajné zásahy sa neriadia počasím, preto je kamera CEL-TEC PK80L prevedená v krytí IP66, čo jej zaistí dostatočnú ochranu proti prachu a silnému lejaku.

 

cel-tec-pk80l-voda.jpg

 

Za každého počasia pripravená do akcie
 
Policajné zásahy sa neriadi počasím, preto je kamera CEL-TEC PK80L vykonaná v krytí IP66, čo ju zaistí dostatočnú ochranu proti prachu a silnému lejaku.

cel-tec-pk80l-gps.jpg

 

Vstavaný GPS modul

V tele policajnej kamery CEL-TEC PK80L sa ukrýva výkonný GPS modul, ktorý spoločne s video záznamom ukladá aj informácie o polohe. V počítači tak možno potom ľahko skontrolovať pomocou špeciálneho prehrávača, ktorý zobrazuje video záznam spoločne s mapou, kde sa konkrétna udalosť stala. Ďalšou výhodou je, že sa pomocou GPS synchronizuje aktuálny čas v kamere. GPS je možné samozrejme vypnúť.

 

Čistý a ostrý obraz - FULL HD rozlíšenie

Srdce kamery tvorí výkonný americký chipset Ambarella A12 (S2L), vďaka ktorému kamera nielen okamžite reaguje, ale je tiež schopná robiť vysoko kvalitný obraz vo FULL HD rozlíšení 1080P. Okrem toho kamera tiež disponuje nižšími rozlíšeniami pre úsporu miesta v pamäti (HD, VGA). O zachytenie celej scény sa postará širokouhlá šošovka so záberom 125 °. Okrem videa vie kamera vytvárať tiež fotografie a iba zvukové záznamy.

 

cel-tec-pk80l-rozliseni.jpg

cel-tec-pk80l-laser.jpg

Rýchly prehľad o aktuálnom stave kamery

Je nám jasné, že počas riešenia problémov nie je čas siahodlho skúmať, či kamera nahráva, je vypnutá, zapnutá a pod. Preto je CEL-TEC PK80L vybavená zrozumiteľnou LED indikáciou na jej hornej strane, aby nebolo nutné s pripnutou kamerou na výstroji akokoľvek manipulovať, ale stačilo len pohľadom skontrolovať stav. Pre rýchle overenie správneho nasmerovanie kamery, potom slúži vstavaný laser. Táto RC verzia je navyše v balení vybavená diaľkovým ovládačom pre ešte jednoduchšie a pohodlnejšie ovládanie kamery.

Prehľadný LCD displej

Kombinácia 2 "farebného LCD displeja a českého menu robí z nastavenia kamery hračku. Priamo v kamere je možné tiež prezerať zhotovené záznamy. Na displeji sa samozrejme taktiež zobrazujú stavové informácie kamery - stav batérie a pamäti, nastavené rozlíšenie, dátum a čas, zostávajúci čas pre nahrávanie do zaplnenia karty a pod.

cel-tec-pk80l-cz-menu.jpg

 

LCD displej: 320 x 240
Rozlíšenie videa: FULL HD 1920 x 1080
Rozlíšenie fotografie: 8640 x 4752
Formát fotografie: JPEG
Kompresia videa: H.264
Snímkovanie: 30 fps / 60 fps fps
Uhel záberu: 125°
Pamäť: Vstavaná 64 GB
Rozhranie: Mini USB
Prísvity: IR, LED, Laser
Dosvit IR prísvitu: cca 10 m
Batéria: 1950 mAh
Výdrž batérie: cca 6 hodín jedna batéria
Rozmery: 86 x 62 x 34 mm mm
Hmotnosť: 165 g
Nahrávanie zvuku: áno
GPS: Integrovaná
Typ AC adaptéru: 5V, 1A
Vhodné rozmedzie vlhkosti v okolí: 40% - 80%
Skladovacia teplota: -20°C až 55°C
Prevádzková teplota: -40°C až 60°C
Zápis aktivit (LOG): áno
Diaškové ovládanie: áno

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

CEL-TEC PK70 GPS
215,52 €
258,62 €
CEL-TEC PK95 GPS WiFi RC
460,87 €
553,04 €

Prečo nakúpiť na OXE.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 2 000 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.