skladom
8595584641586

114,78 €
95,65 €

Poslať známemu   Vytlačiť

Sryté kamery, špionážne kamery
Vnútorné IP kamery

acc-ac-outlet-power.pngNapájanie zo siete pre nepretržitú prevádzku

Skrytá kamera v nabíjacej stanici pre iPhone je napájaná štandardne z elektrickej siete, vďaka čomu môže pracovať nepretržite 24 hodín denne. Váš domov alebo kanceláriu tak budete mať pod kontrolou kedykoľvek počas dňa bez obáv o životnosť batérie.


acc-video-icon.pngHD video

Vysoko kvalitný snímač kamery umožňuje streamovať (vysielať online) a nahrávať video záznamy vo vysokom HD rozlíšení, ktoré poskytuje perfektne ostrý obraz a vy tak môžete jasne vidieť, čo sa deje, keď ste práve preč.


acc-wifi-streaming.pngOnline náhľad vďaka WiFi

CEL-TEC Dock sa jednoducho pripojí k existujúcej WiFi sieti u vás doma alebo napr. v kancelárii (rovnako ako notebook alebo telefón) a vy potom môžete okamžite sledovať živý obraz z kamery na vašom smartfóne kdekoľvek na svete práve budete.


acc-easy-simple-to-use.pngJednoduché použitie

Kamera je navrhnutá tak, aby bola dostupná všetkým používateľom bez nutnosti pokročilých počítačových znalostí. Stačí vedieť ovládať váš inteligentný telefón, kde počas pár minút nastavíte všetko potrebné a to aj vďaka českému manuálu, ktorý vám nastavenie ešte viac uľahčí.


acc-sd-card.pngNahrávanie na microSD kartu

Okrem živého vysielania dokáže skrytá kamera CEL-TEC Dock nahrávat na microSD kartu (až 128 GB) umiestnenú v spodnej časti zariadenia. Spätne si tak môžete prehliadnuť dianie v miestnosti, aj keď ste práve akurát v ten moment neboli online na vašom telefóne. Záznamy sa dajú prehliadať buď pomocou aplikácie v telefóne alebo na PC po vložení microSD karty.

 


acc-motion-detection.pngDetekcia pohybu

Nahrávanie na microSD je možné spustiť manuálne pomocou aplikácie v telefóne alebo sa môže spúšťať automaticky pri zaznamenaní pohybu v zornom poli kamery. Ideálna, ak nemôžete sledovať naživo obraz z kamery, ale chcete mať prehľad o tom, kto prišiel napr. do vašej kancelárie. O zaznamenanom pohybe vám navyše okamžite príde upozornenie do vášho telefónu a prípadne aj do emailu spoločne s fotografiou.


acc-smartphone-iphone-android.pngAplikácia pre iPhone / Android

Živý obraz z kamery CEL-TEC Dock možno sledovať pomocou voľne dostupnej a bezplatnej aplikácie LIZVIE pre iPhone a Android. Žiadne mesačné poplatky za prezeranie, streamovanie alebo nahrávanie. Pomocou aplikácie možno kameru aj jednoducho nastaviť.

 


acc-spy-covert-operation.pngNenápadný dizajn

Žiadne indikačné svetlá, žiadne zvuky a pípanie, proste nič čo by prezradilo, že nabíjacia stanica CEL-TEC Dock je v skutočnosti skrytá kamera. Samotná kamera je na prednej strane stanice a je krytá zrkadlovou fóliou.


acc-time-and-date-stamp.pngČas a dátum v obraze

Ak je potrebné použiť záznamy ako dôkaz, je samozrejme nesmierne dôležité, aby bolo jasne viditeľné, kedy boli zhotovené. Preto možno zapnúť zobrazenie aktuálneho dátumu a času v rohu záznamov.


acc-2-audio.pngCitlivý mikrofón

CEL-TEC Dock je vybavená citlivým mikrofónom napr. pre odpočúvanie diania v monitorovanom priestore až na 5m.

 

Šošovka: 3.6 mm pinhole, 90° uhol záberu

Ostrenie: od 50 cm do nekonečna

WiFi modul: typ N / 2.4 Ghz, dosah 100 m

Video rozlíšenie: HD 720p

Kompresia: H.264

Snímkovacia frekvencia: až 30 fps

Mobilné aplikácie: LIZVIE pre Android a iOS

Typ záznamu: foto, video - manuálna, detekcia pohybu

Maximálny počet pripojených kamier: 16

Upozornenie na detekciu pohybu: áno (aplikácia musí byť zapnutá)

Napájanie: 5 ~ 12 V DC / 300 mA

Materiál: ABS plast

Použitie: vnútorné

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

Prečo nakúpiť na OXE.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 2 000 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.