skladom
8595584641005

322,96 €
269,13 €

Poslať známemu   Vytlačiť

FOTOPASCE
Fotopasce s GSM

Fotopasca MG984G-30M predstavuje to najlepšie na trhu. Podpora 4G LTE sietí s možnosťou odosielania obrázkov a video záznamov vo vysokom rozlíšení v krátkom čase. Najväčšou prednosťou sú kvalitné záznamy s tou najlepšou čitateľnosťou a extrémna citlivosť pohybového senzora až na 25 metrov.

Prenos fotografií i videa

Fotopasca MG984G-30M je právom najpokročilejšie zariadenie na trhu. Medzi najväčšie prednosti tejto fotopasce patrí podpora 4G LTE sietí. Fotopasca je schopná prenášať snímky až 5x rýchlejšie ako bežné fotopasce a skrátiť tak dobu nečinnosti počas prenosu záznamu na minimum. Aby toho nebolo málo, na fotopasci možno zvoliť aj prenos videí. Jej schopnosti využijete tam, kde potrebujete mať dokonalý prehľad o dianí.

30MP_1080P.jpg

Vysoká kvalita s dôrazom na detail - to je BolyRaw

Pokročilá technológia BolyRaw kladie dôraz na kvalitu záznamu a detail. Vďaka technológii BolyRaw sa fotopasca MG984G-30M posúva ďaleko pred konkurenciu. Nastavenie rozlíšenia fotografií až do veľkosti 30MP a video v norme 1080P 1920×1080 bodov.

night_scene.jpg

Pokročilá nočná scéna

Nočná scéna je alfa-omega všetkých fotopascí. Fotopasca MG984G-30M používa vysoko svietivé neviditeľné infra diódy s vlnovou dĺžkou 940 nm. Fotopasca v noci zaobstará kvalitné záznamy, ktoré poslúžia do vzdialenosti 15 metrov na identifikáciu páchateľa. Na účely poľovníctva a pozorovanie zveri je fotopasca schopná prisvietiť až na vzdialenosť 25 metrov.

vzdalenost.jpg

Najlepšia citlivosť PIR čidla na trhu

Fotopasca používa patentovaný systém PIR čidla, vďaka ktorému patrí k špičke medzi fotopascami. Detekčný rozsah fotopasce je 3 až 30 metrov v závislosti na monitorovanom subjekte a podmienkach inštalácie. Páchateľ fotopasci neunikne ani vo vzdialenosti 20 metrov. Monitorovanie zveri sa bežne pohybuje do 15 metrov. Automobily a väčšie subjekty fotopasca zaznamená na 30 metrov.

Najväčšie prednosti:

  • • Rýchlosť prenášania záznamu
  • • Technológia BolyRaw vytvorí fantastické zábery
  • • SMS diaľková správa pre ovládanie fotopasce z domu

 

Fotopasca je vhodná:

  • • Na ostrahu majetku: domov, garáží, záhrad, a.i.
  • • Monitoring zveri - oceníte predovšetkým nadštandardnú citlivosť a výbornú kvalitu fotografií
  • • Ak vyžadujete pokročilý management časovačov

 

Ako fotopasca funguje v praxi:

Fotopasca po inštalácii stráži miesto Vášho záujmu. V prípade narušenia fotopasca zaznamená pohyb a podľa nastavenia vykoná záznam. Záznam je fotopascou ihneď odosielaný podľa nastavenia na mobilný telefón alebo email. Fotopasca prechádza opäť do režimu stráženia a celá procedúra sa môže opakovať.

Diaľková aktivácia/deaktivácia

V rámci aktívnej diaľkovej správy môžete fotopascu na diaľku ovládať a vypnúť tak napríklad činnosť odosielania alebo predĺžiť / vypnúť fotenie.

Rýchle a pohodlné nastavenie

Menu fotopasce je delené prehľadne do tematických záložiek. Extrémne veľká a jemná LCD obrazovka vám umožní rýchle a pohodlné nastavenie.

 

České menu  Áno

Diaľkový ovládač  Nie

Diaľková správa  Áno, Android OS alebo SMS

4G/GPRS (prenosy na e-mail)  Áno, Natívna podpora 4G

3G/GPRS (prenosy na e-mail)  Áno, V miestach bez 4G prechádza na 3G/2G

GSM brána  Áno

Počet možných odoslaných MSS/emailov  0 (neobmedzene) až 99

Podpora bezdrôtových čidiel  Nie

Zobrazovací senzor  CMOS senzor 12 megapixelov

Objektív  F = 2.8mm / FOV (uhol záberu) = 60°

Rozlíšenie fotografií  až 30 MP

Záznam videa  1080 P 1920x1080 bodov

Rozlišení MMS zpráv  MMS = VGA/ email = natívne rozlíšenie

Pamäť  SD karta (8 až 32 GB)

Neviditeľný prísvit  Áno

Typ osvetľovacej jednotky  led-diódová 44 ks

IR blesk  25 metrov, 940 nm

Vzdialenosť snímania PIR senzorov  až 30 m pri 20 °C normálnej citlivosti

Výdrž na batériách  3 až 6 mesiacov

Výrobca  ScoutGuard

 

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

Prečo nakúpiť na OXE.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 2 000 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.