skladom
8595584638005

21,52 €
17,93 €

Poslať známemu   Vytlačiť

LED baterky, čelovky

Nabíjacie čelové svietidlo CEL-TEC HL150R bolo vyvinuté pre bežné outdoorové aktivity, ako je horolezectvo, beh, bežecké lyžovanie alebo len pre prechádzky so psom či rybárčenie.

obrazky.jpg

vykon.jpgVYSOKÝ VÝKON
Vysoký výkon 150 lúmenov zaisťuje 3W biele LED, vďaka ktorej nemusíte mať strach z temných zákutí na vašich cestách. Perfektne osvieti každé miesto, na ktoré sa len pozriete. Hlavné LED dopĺňajú ešte 2 postranné červené diódy. Ich svit oceníte predovšetkým pre svietenie na malé vzdialenosti, kedy je nežiadúce oslnenie alebo strata prirodzeného nočného videnia očí.

 

 

VODOTESNÉ KRYTIE
Vďaka krytiu IPX5 nemusíte mať strach používať čelovku CEL-TEC HL150R ani v nepriaznivých podmienkach. Chytila vás po ceste poriadna prietrž mračien? Idete vo veľmi prašnom prostredí? Bez obáv, HL150R vám bude stále funkčným pomocníkom!

 

 

DLHÁ DOBA SVITU
Úsporné LED a dômyselná elektronika zaistí výdrž HL150R až 5h na plný výkon, až 10h na nízky a 30h na červené LED.


 

 

 

NABÍJACIA BATÉRIA
Do malého tela čelovky HL150R sa podarilo vtesnať kvalitnú vysokokapacitnú Li-Polymer nabíjaciu batériu s kapacitou 1300mAh. Nabíjanie sa vykonáva pomocou bežného microUSB kábla, ktorý je navyše súčasťou balenia. Svietidlo je navyše vybavené indikačným LED, vďaka ktorému ľahko spoznáte, či je už batéria plne nabitá.

 

 

DOSVIT AŽ 70 METROV
Špičková 3W LED poskytuje svetelný výkon 150 lúmenov, vďaka ktorému dosvieti až 70 metrov! Teraz vám už neunikne žiadna turistická značka na strome, kameň či kaluž na ceste. Budete tak mať jasný prehľad o situácii pred vami v dostatočnom predstihu.



 

4 REŽIMY SVIETENIA

Vysoký 150lm           Nízky 50lm             Stroboskop          Bočné LED 15lm            


   

tabulka.jpg
                  
 

 

Materiál: ABS

Krytie: IPX5

Batéria: nabíjacia 3.7V 1300mAh Li-Polymer

Doba nabíjania: 4 hodiny

Svetelný dosvit: 70 metrov

Hlavné LED: 3Watt biela, 150 lúmenov

Bočné LED: 2x5mm, červená

Výdrž: 5h vysoký výkon, 10h nízky výkon, 30h červenej LED

Režimy: Nízky výkon - vysoký výkon - stroboskop - bočné červené LED

Prevádzková teplota: -18 ° C - + 55 ° C

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

OXE LED opice 558494
nie je skladom
6,43 €
7,72 €
OXE ZS 1202
skladom
16,13 €
19,36 €
OXE LED čelová lampa, mačka
6,43 €
7,72 €

Prečo nakúpiť na OXE.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 2 000 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.