skladom
8595584636926

114,78 €
95,65 €

Poslať známemu   Vytlačiť

Sryté kamery, špionážne kamery
Vnútorné IP kamery

disk-360-01.jpg

CEL-TEC Disk 360 WiFi je IP kamera, ktorá bez problémov pokryje celú miestnosť vďaka panoramatickej šošovke s uhlom záberu 360° pri stropnej vodorovnej inštalácii. Kameru je možné nainštalovať aj do zvislej polohy napr. na stenu, potom je uhol záberu 185°.

disk-360-rezimy.jpg

Kamera je vybavená kvalitným WiFi modulom, vďaka ktorému ju možno prepojiť s miestnou WiFi sieťou a obraz je potom možné sledovať odkiaľkoľvek, kde budete pripojení k internetu. K vzdialenému prístupu slúži prepracovaná a veľmi prehľadná aplikácia (IPC360). Tá umožní nielen živý náhľad obrazu, ale aj nastavenie, spustenie záznamu, prezeranie a sťahovanie záznamov na microSD karte v kamere alebo napr. prepínať režimy zobrazenia obrazu, kde si môžete obrazom ľubovoľne posúvať. Nastavenie kamery s miestnou WiFi je hračka a nie je nutné mať žiadne odborné znalosti, stačí inteligentný telefón (Android, iOS) a ani nie päť minút času.

disk-360-audio.jpg

Pomocou spomínanej aplikácie a vstavanému mikrofónu v kamere je možné veľmi ľahko načúvať tomu, čo sa deje na druhej strane. Okrem toho je vďaka vstavanému reproduktoru možné aj komunikovať s druhou stranou a to jednoduchým jedným ťuknutím.

disk-360-IR.jpg

Práca pre kameru Disk 360 WiFi nekončí ani po zotmení! Vďaka štvorici automaticky riadených IR LED si bez problémov poradí aj so záznamami v miestnosti, kde je úplná tma.

disk-360-detekce-pohybu.jpg

U bezpečnostnej kamery je samozrejmosťou detekcia pohybu. Nie je tomu inak ani u CEL-TEC Disk 360 WiFi. Tá navyše pri zaznamenaní pohybu okamžite pošle upozornenie do vášho mobilného telefónu, kde potom môžete pomocou aplikácie naživo skontrolovať, čo sa deje (upozornenie možno vypnúť). Všetky poplachy sú uložené na microSD kartu v kamere, o incidenty tak nepríde ani keď práve nie ste pri telefóne.

disk-360-micro-sd.jpg

 

Rozlíšenie: 1280x960

Snímkovania: 25 fps

Uhol záberu: 185° 360°

Kompresia záznamu: H.264

Typ podporovanej pamäťovej karty: microSD (HC / XC)

Maximálna veľkosť pamäťovej karty: 128 GB

Podpora mobilného operačného systému: Android / iOS

Nočný režim: Automaticky pri nízkej intenzite osvetlenia

Napájanie: 100 - 240V, 50 - 60 Hz

Typ AC adaptéra: 5V, 1A micro USB

Priemer zariadenia: Ø 7 cm

Výška: 3,5 cm

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

Prečo nakúpiť na OXE.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 2 000 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.