skladom
8595584634977

23,33 €
19,44 €

Poslať známemu   Vytlačiť

BATOHY

Kvalitný batoh na chrbát čiernej farby. Batohy Kingsons patria medzi špičku na trhu, predovšetkým pre inováciu, moderné látkové materiály, kvalitné zipsy a dizajn.

VYSOKOKVALITNÝ MATERIÁL

Batoh Kingsons Executive je vyrobený z vysoko kvalitného Jacquard nylonového materiálu, ktorý je odolný nielen proti opotrebeniu, ale tiež proti vode. Materiál je navyše veľmi pevný, čo v kombinácii s precíznymi švami zaisťuje batohu naozaj veľmi dlhú životnosť.

VYSOKOKVALITNÉ MATERIÁL
 
Batoh Kingsons Executive je vyrobený z vysoko kvalitného Jacquard nylonového materiálu, ktorý je odolný nielen proti opotrebeniu, ale tiež proti vode. Materiál je navyše veľmi pevný, čo v kombinácii s precíznymi švy zaisťuje batohu naozaj veľmi dlhú životnosť.

 

 

PRVOTRIEDNE ZIPSY

Kingsons Executive je vybavený kvalitnými zipsami, ktoré zabezpečia jednoduchý chod a vďaka galvanizácii zabraňujúcej korózii tiež maximálnu životnosť.

 

 

BEZPEČNOSTNÉ BEDROVÉ VRECKO

Bedrové polstrovanie na zadnej strane batohu slúži tiež ako bezpečnostné vrecko proti zlodejom. Túto kapsu ocení každý, kto často cestuje alebo sa pohybuje vo väcších davoch ľudí. Vrecko je dostatočne veľké pre doklady, peňaženku alebo napr. mobilný telefón.

 

 

POHODLNÉ POLSTROVANIE

U batohov pre denné nosenie je samozrejme dôležité aj pohodlie. Polstrovanie modelu Executive ponúka maximálny komfort pre váš chrbát a ramená. Dômyselný systém odvetrávania AIR PASSAGE zaisťuje cirkuláciu vzduchu.

 

 

PRAKTICKÉ PREVEDENIE

Batohy Kingsons kladú veľký dôraz na praktickosť a použiteľnosť pre moderný spôsob života. Hlavné polstrované vrecko ponúka priestor na notebook veľkosti až 15,6 ", ďalej je batoh vybavený vreckom pre iPad alebo tablet do veľkosti 9,7". Zvyšný priestor v hlavnej časti je postačujúci napríklad pre príslušenstvo k notebooku alebo náhradné oblečenie. V prednom vrecku je organizér na písacie potreby, mobilný telefón, peňaženku, kľúče a iné nevyhnutnosti. Ďalší úložný priestor ponúkaju bočné uzamykateľné  vrecká.

 

 

 

 

                                      O spoločnosti KINGSONS

Kingsons je jedna z najrýchlejšie rastúcich firiem v odbore digitálnych batohov na svete. Bola založená v júli roku 1997, jedná sa teda o stabilnú firmu s už dvadsaťročnou tradíciou, ktorá vyrobí 4 milióny batohov za rok. Kingsons zamestnáva viac ako 400 ľudí, napr. dizajnové oddelenie má 8 pracovníkov, oddelenie kvality 10 zamestnancov. Sídlo spoločnosti sa nachádza v čínskom meste Huadu, ďalšie veľké pobočky sú v mestách Shenzhen a Shanghai. V roku 2011 získala rada batohov Kingsons zlatú medailu v dizajnovej súťaži "China Design competition". Značka Kingsons vlastní vyše 100 technologických patentov a certifikátov kvality. Batohy Kingsons sa predávajú po celom svete. S Kingsons spolupracujú významné spoločnosti napr. v Amerike, Rusku, Francúzsku, Brazílii a Indii.                                                                       

 

Špecifikácia Hodnota
Hmotnosť: 1.14 kg
Rozmery: 30 x 13 x 45.5 cm
Farba: čierna
Vodeodolnosť: áno
Materiál: Nylon
Vonkajšok: 2 oddiely na zips
Chrbát: bedrové vrecko na zips - skrytá
Boky: vrecká na zips so všitou bočnicou
Priehradka na notebook: áno
Priehradky na kancelárske potreby:   áno
Airpassage - proti poteniu chrbta: áno

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

Prečo nakúpiť na OXE.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 2 000 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.