skladom
8595584635066

12,89 €
10,74 €

Poslať známemu   Vytlačiť

BATOHY

Kvalitný batoh na chrbát čiernej farby. Batohy Kingsons patria medzi špičku na trhu, predovšetkým pre inováciu, moderné látkové materiály, kvalitné zipsy a dizajn.

 

ŠTÝLOVÉ FARBY, KVALITNÝ MATERIÁL

Batoh Kingsons Smart je vyrobený z kvalitného 600D nylonového materiálu, ktorý je odolný nielen proti opotrebeniu, ale tiež proti vode. Prednú časť ponúkame v štyroch farebných prevedeniach - červená, sivá, zelená, čierna - vyberie si každý (rôzne tiež vnútorné farebné prevedenie). Materiál je navyše veľmi pevný, čo v kombinácii s precíznymi švami zaisťuje batohu naozaj veľmi dlhú životnosť.

ŠTÝLOVÉ FARBY, KVALITNÝ MATERIÁL
 
Batoh Kingsons Smart je vyrobený z kvalitného 600D nylonového materiálu, ktorý je odolný nielen proti opotrebeniu, ale tiež proti vode. Predná časť ponúkame v štyroch farebných provedední - červená, sivá, zelená, čierna - vyberie si každý (rôzne tiež vnútorné farebné prevedenie). Materiál je navyše veľmi pevný, čo v kombinácii s precíznymi švy zaisťuje batohu naozaj veľmi dlhú životnosť.

 

NA MIERU PRE VÁŠ NOTEBOOK

Hlavné polstrované vrecko môžete vďaka systému suchých zipsov prispôsobiť presne na veľkosť vášho notebooku alebo tabletu. Tým je zaistená maximálna ochrana a bezpečnosť vášho elektronického miláčika na cestách.

 

 

INTEGROVANÝ USB KONEKTOR

Inovácia a netradičné vychytávky uľahčujúce život, to sú batohy Kingsons! Modelový rad Smart je toho žiarivým dôkazom. Integrovaný USB konektor na boku batohu a vyše 0,5m dlhý kábel vnútri batohu umožní jednoduché nabíjanie napr. telefónu aj počas cestovania. Vnútorný USB kábel stačí napojiť na zdroj napájania (PowerBank, notebook, ...) a nabíjanie je pripravené!

 

 

 

PRAKTICKÉ PREVEDENIE

Batohy Kingsons kladú veľký dôraz na praktickosť a použiteľnosť pre moderný spôsob života. Hlavné polstrované vrecko ponúka priestor na tablet alebo notebook veľkosti až 15,6 ". Zvyšný priestor v hlavnej časti je postačujúci napríklad pre príslušenstvo k notebooku alebo náhradné oblečenie. Druhé vrecko je vybavené priehradkami na poznámkový blok, mobilný telefón, peňaženku, kľúče a iné nevyhnutnosti . Ďalšií úložný priestor ponúkajú bočné uzamykateľné vrecká a bezpečnostné bedrové vrecko.

 

PRVOTRIEDNE ZIPSY

Štandardom batohov Kingsong sú kvalitné zipsy. Nie je tomu inak ani u modelovej rady Smart. Použité zipsy zabezpečia jednoduchý chod a vďaka galvanizácii zabraňujúcej korózii tiež maximálnu životnosť. Dizajn zipsov navyše perfektne ladí s celkovým vzhľadom batohov.

 

 

BEZPEČNOSTNÉ BEDROVÉ VRECKO

Bedrové polstrovanie na zadnej strane batohu slúži aj ako bezpečnostné vrecko proti zlodejom. Túto kapsu ocení každý, kto často cestuje alebo sa pohybuje vo väčších davoch ľudí. Vrecko je dostatočne veľké pre doklady, peňaženku alebo napr. Mobilný telefón. Vrecko je navyše vybavené pružnou dierkou na kábel slúchadiel, môžete tak bez problémov počúvať hudbu z bezpečne ukrytého telefónu.

 

POHODLNÉ POLSTROVANIE

U batohov, ktoré sa majú stať vaším denným spoločníkom je samozrejme dôležité aj pohodlie pri nosení. Vďaka oddelenému polstrovaniu v šiestich radoch bude nosenie batohu Smart radosťou aj po niekoľkých hodinách.

 

 

                                

 

    O spoločnosti KINGSONS

Kingsons je jedna z najrýchlejšie rastúcich firiem v odbore digitálnych batohov na svete. Bola založená v júli roku 1997, jedná sa teda o stabilnú firmu s už dvadsaťročnou tradíciou, ktorá vyrobí 4 milióny batohov za rok. Kingsons zamestnáva viac ako 400 ľudí, napr. dizajnové oddelenie má 8 pracovníkov, oddelenie kvality 10 zamestnancov. Sídlo spoločnosti sa nachádza v čínskom meste Huadu, ďalšie veľké pobočky sú v mestách Shenzhen a Shanghai. V roku 2011 získala rada batohov Kingsons zlatú medailu v dizajnovej súťaži "China Design competition". Značka Kingsons vlastní vyše 100 technologických patentov a certifikátov kvality. Batohy Kingsons sa predávajú po celom svete. S Kingsons spolupracujú významné spoločnosti napr. v Amerike, Rusku, Francúzsku, Brazílii a Indii.                                                                       

 

 

Špecifikácia Hodnota
Hmotnosť: 0,72 kg
Rozmery: 49 x 32 x 12.5 cm
Farba: červená
Vodeodolnosť: áno
Materiál: Polyester
Vonkajšok: 3 oddiely na zips
Boky: 2 vrecká na zips
Priehradka na notebook: áno
Priehradka na tablet: nie
Bedrové vrecko na doklady: áno
Priehradky na kancelárske potreby:    áno
Air passage (proti poteniu chrbta) nie
Vonkajší USB konektor: áno

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

Prečo nakúpiť na OXE.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 2 000 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.