skladom
8595584635080

40,19 €
33,49 €

Poslať známemu   Vytlačiť

BATOHY

Kvalitný batoh na chrbát čiernej farby vybavený krytými kolieskami a výsuvnou rúčkou.. Batohy Kingsons patria medzi špičku na trhu, predovšetkým pre inováciu, moderné látkové materiály, kvalitné zipsy a dizajn.

 

VYSOKOKVALITNÝ MATERIÁL

Batoh Kingsons Prime Trolley je vyrobený z vysoko kvalitného Jacquard nylonového materiálu, ktorý je odolný nielen proti opotrebeniu, ale tiež proti vode. Materiál je navyše veľmi pevný, čo v kombinácii s precíznymi švami zaisťuje batohu naozaj veľmi dlhú životnosť.

VYSOKOKVALITNÉ MATERIÁL
 
Batoh Kingsons Prime Trolley je vyrobený z vysoko kvalitného Jacquard nylonového materiálu, ktorý je odolný nielen proti opotrebeniu, ale tiež proti vode. Materiál je navyše veľmi pevný, čo v kombinácii s precíznymi švy zaisťuje batohu naozaj veľmi dlhú životnosť.

 

 

PRVOTRIEDNE ZIPSY

Výrobky Kingsons si zakladajú na kvalite materiálov a zipsov, ktoré zabezpečia jednoduchý chod a vďaka galvanizácii zabraňujúcej korózii tiež maximálnu životnosť. Zipsy sú navyše vždy perfektne zladené s celkovým dizajnom batohu.

 

VIACVRSTVOVÉ PRAKTICKÉ PREVEDENIE

Trojoddielové prevedenie Kingsons Prime Trolley poskytuje dostatok úložného priestoru, ktorý oceníte predovšetkým pri cestovaní. V hlavnom vrecku sú polstrované priehradky na notebook s veľkosťou až 15,6 "a tablet. Hlavný priestor je potom vybavený bezpečnostnými popruhmi pre stabilitu nákladu. Zostávajúce 2 vrecká neobsahujú žiadne špeciálne priehradky a je možné ich tak využiť plne podľa vašich predstáv a potrieb.

 

STVORENÝ NA CESTY

Hlavné využitie Kingsons Prime Trolley je úplne jednoznačné z jedinečného prevedenia tohto batohu - cestovanie! Batoh je vybavený dvojicou kvalitných koliesok a výsuvným madlom pre pohodlný presun v prípade, že je náklad príliš ťažký pre nosenie na chrbte. Nemáte čas alebo možnosť očistiť spodok batohu od nečistôt, ktoré vnikli prevozom po kolieskach a chcete si dať batoh na chrbát? Nevadí, pod chrbtovým polstrovaním je schovaný plášť, ktorý ľahko cez spodnú časť pretiahnete a uchytíte na suchý zips.

 

ZABEZPEČENIE HLAVNÉHO VRECKA

K cestovaniu samozrejme patrí aj riziko krádeží. Zips hlavného vrecka je preto vybavený očkami pre zámok. Jeden číselný zámok navyše dostanete spoločne s batohom Kingsons Prime Trolley zadarmo.

 

 

 

                                    O spoločnosti KINGSONS

Kingsons je jedna z najrýchlejšie rastúcich firiem v odbore digitálnych batohov na svete. Bola založená v júli roku 1997, jedná sa teda o stabilnú firmu s už dvadsaťročnou tradíciou, ktorá vyrobí 4 milióny batohov za rok. Kingsons zamestnáva viac ako 400 ľudí, napr. dizajnové oddelenie má 8 pracovníkov, oddelenie kvality 10 zamestnancov. Sídlo spoločnosti sa nachádza v čínskom meste Huadu, ďalšie veľké pobočky sú v mestách Shenzhen a Shanghai. V roku 2011 získala rada batohov Kingsons zlatú medailu v dizajnovej súťaži "China Design competition". Značka Kingsons vlastní vyše 100 technologických patentov a certifikátov kvality. Batohy Kingsons sa predávajú po celom svete. S Kingsons spolupracujú významné spoločnosti napr. v Amerike, Rusku, Francúzsku, Brazílii a Indii.                                                                       

 

 

Špecifikácia Hodnota
Hmotnosť: 2.25 kg
Rozmery: 47 x 33 x 18 cm
Farba: čierna
Vodeodolnosť: áno
Materiál: Jacquard
Vonkajšok: 3 oddiely na zips
Boční kapsy: nie
Priehradka na notebook: áno
Priehradka na tablet: áno
Priehradky na kancelárske potreby: áno
Air passage (proti poteniu chrbta) nie
Kryté kolieska: áno
Výsuvné madlo: áno

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

Kingsons Executive 15,6
19,44 €
23,33 €
Kingsons Smart Red 15,6
10,74 €
12,89 €
Kingsons Sliced Grey 15,6
18,83 €
22,60 €

Prečo nakúpiť na OXE.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 2 000 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.