skladom
8595584635097

22,60 €
18,83 €

Poslať známemu   Vytlačiť

BATOHY

Kvalitný batoh na chrbát šedej farby. Mestský typ. Batohy Kingsons patria medzi špičku na trhu, predovšetkým pre inováciu, moderné látkové materiály, kvalitné zipsy a dizajn.

Typ Sliced patrí medzi najreprezentatívnejšie a najkvalitnejšie batohy Kingsons. Batoh je veľmi bohato členený s mnohými vreckami a priehradkami.

Elegantná šedá farba je nadčasová a hodí sa takmer ku všetkým farebným kombináciám. Produkt je určený pre náročných užívateľov.

 

LUXUSNÉ VODEODOLNY MATERIÁL
 
Kingsons Sliced je vyrobený z ľahkej oblekové látky vysokej kvality, ktorá nielen že vyzerá elegantne a luxusne a je veľmi príjemná na dotyk, ale hlavne zabezpečuje vodeodolnosť batohu a je odolná aj proti opotrebovaniu.

LUXUSNÝ VODEODOLNÝ MATERIÁL

Kingsons Sliced je vyrobený z ľahkej oblekovej látky vysokej kvality, ktorá nielen že vyzerá elegantne a luxusne a je veľmi príjemná na dotyk, ale hlavne zabezpečuje vodeodolnosť batohu a je odolná aj proti opotrebovaniu.

 

PRVOTRIEDNE ZIPSY

Batoh Kingsons Sliced je vybavený vysoko kvalitnými zipsami, ktoré zabezpečia jednoduchý chod a vďaka galvanizácii zabraňujúcej korózii tiež maximálnu životnosť. Dizajn zipsov navyše perfektne ladí s celkovým vzhľadom tohto elegantného batohu.

 

MAXIMÁLNA OCHRANA PRE VÁŠ NOTEBOOK

Dno a boky hlavnej kapsy, ktorá je určená pre notebook veľkosti až 15,6 ", sú vypolstrované špeciálnou a patentovanou bublinkovou konštrukciou zaisťujúcou výbornú odolnosť proti otrasom a prípadným prudším položením batohu na zem. Tento jedinečný systém perfektne ochráni vášho elektronického miláčika!

 

BEZPEČNOSTNÉ BEDROVÉ VRECKO

Bedrové polstrovanie na zadnej strane batohu slúži tiež ako bezpečnostné vrecko proti zlodejom. Túto kapsu ocení každý, kto často cestuje alebo sa pohybuje vo väcších davoch ľudí. Vrecko je dostatočne veľké pre doklady, peňaženku alebo napr. mobilný telefón.

 

 

VIACVRSTVOVÉ PRAKTICKÉ PREVEDENIE

Viacvrstvové vyhotovenie Kingsons Sliced poskytuje batohu veľké množstvo praktických vreciek a možností. Okrem hlavného polstrovaného vrecka pre notebook veľkosti až 15,6 "je v batohu tiež polstrovaná priehradka pre iPad alebo tablet do veľkosti 9,7". Ostatné vrecká možno využiť pre bežné príslušenstvo k notebooku, telefónu, tabletu alebo akékoľvek iné veci dennej potreby, ako je potrebné oblečenie na prezlečenie alebo knihy, dokumenty a pod. Nechýba ani otvor pre kábel slúchadiel. Predné vrecko je vybavené zapínacím sieťovaným vreckom a organizérom pre písacie potreby, peňaženku, telefón, poznámkový blok atď... Na prednej časti batohu je malé vrecko na napr. mobilný telefón. Po bokoch batohu sú potom uzamykateľné vrecká vhodné na fľaše s pitím. Prevedenie batohu Sliced ponúka naozaj veľa priestoru a zaručí vám, že budeme mať vždy perfektný prehľad o vašich veciach.

 

MAXIMÁLNY KOMFORT

U batohov pre denné nosenie je samozrejme dôležité aj pohodlie. Polstrovanie modelu Sliced ponúka maximálny komfort pre váš chrbát a ramená. Dômyselný systém odvetrávania AIRPASSAGE zaisťuje perfektnú cirkuláciu vzduchu, čím zabraňuje nadmernému poteniu chrbta. Kingsons Sliced vás nesklame ani pri celodennom nosení!

 

                                     O spoločnosti KINGSONS

Kingsons je jedna z najrýchlejšie rastúcich firiem v odbore digitálnych batohov na svete. Bola založená v júli roku 1997, jedná sa teda o stabilnú firmu s už dvadsaťročnou tradíciou, ktorá vyrobí 4 milióny batohov za rok. Kingsons zamestnáva viac ako 400 ľudí, napr. dizajnové oddelenie má 8 pracovníkov, oddelenie kvality 10 zamestnancov. Sídlo spoločnosti sa nachádza v čínskom meste Huadu, ďalšie veľké pobočky sú v mestách Shenzhen a Shanghai. V roku 2011 získala rada batohov Kingsons zlatú medailu v dizajnovej súťaži "China Design competition". Značka Kingsons vlastní vyše 100 technologických patentov a certifikátov kvality. Batohy Kingsons sa predávajú po celom svete. S Kingsons spolupracujú významné spoločnosti napr. v Amerike, Rusku, Francúzsku, Brazílii a Indii.                                                                       

 

Špecifikácia Hodnota
Hmotnosť: 1.05 kg
Rozmery: 30 x 13 x 46 cm
Veľkosť notebooku: 15.6″
Farba: šedá
Vodeodolnosť: áno
Materiál: Nylon
Vonkajšok: 5 oddielov na zips
Boky: 2 vrecká na zips
Priehradka na notebook: áno
Priehradka na tablet: áno
Priehradky na kancelárske potreby:   áno
Air passage (proti poteniu chrbta) áno

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

Prečo nakúpiť na OXE.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 2 000 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.